Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon "sütiket" használunk a jobb működésért. Engedélyezd kérlek a jobb felhasználói élmény érdekében Te is!
Itt jársz: > >

A Bakkhosz cégről

Üdvözlöm, Sulyok Zsolt vagyok, a Bakkhosz Bt. vezetője.  Azt javaslom, hogy most így virtuálisan igyuk meg a pertut és engedd meg, hogy néhány mondatban bemutassam vállalkozásom.

Mátrai - egész pontosan Visontai székhelyű - cégemmel abban segítünk vásárlóinknak, hogy a bor ajándékozás ne egy snassz, ötlettelen utolsó mentsvár legyen, amihez akkor nyúlunk, amikor nem jut jobb eszünkbe, hanem maradandó élményt adhassunk vele az ajándékozottnak. Vásárlóink imádják, hogy nem csak különleges palackokkal kápráztathatják el ismerőseiket, hanem kiváló mátrai borral is megörvendeztethetik egyben.

Webáruházunkat azért hoztuk létre, mert bár sok sok borwebáruházat találni az interneten, azt tapasztaltam, hogy sok a bárhol megkapható neves vagy éppen névtelenebb bor a kínálatban, ahol pedig valamilyen különleges palackot lehet kapni, gyakran töltik meg inkább csak dísznek való borral. 

Elhatároztuk, hogy a Bakkhosz Webáruházban lévő palackok...

nem csak különlegesek lesznek, hanem népszerű, zamatos mátrai borral töltjük meg őket. Kiemelt figyelmet fordítunk a szállítás biztonságára és vásárlóink elégedettségére.

"28 nap mégsem kérem" garanciánk és igen kivételes "Az ünnepelt öröme" garanciánk...

kétségtelenül megnyugtató vevőinknek, így bátran teszik kosarukba termékeinket, mert semmi rizikót nem vállalnak vele.

A megrendelt termék árát 28 napig indoklás nélkül visszafizetjük a törvénybe foglalt 14 nap helyett - ha netán mégsem olyan a palack, mint a vevő gondolta, nem tetszik, kisebb vagy nagyobb a szekrény méreténél... bármi másért. Egy kérdésünk van ebben az esetben: küldjünk más fajtát, vagy a pénzt adjuk vissza?

Az ünnepelt örömére kevesen vállalnak garanciát - tehát ha ajándékba viszed, és az ünnepelten nem látod az átadáskor a meglepődött örömet, 28 napig visszaküldheted. Igen, az ízlésére is vállaljuk a garanciát. Választasz mást áruházunkból, vagy inkább az árát kéred vissza?

Szerencsére elmondhatom, hogy ezekkel a garanciákkal nem szoktak vevőink élni, mert tényleg kiváló bort és különleges díszüvegeket küldünk. Ezért cserébe hasonló elismerő szavakkal és levelekkel szoktak meglepni minket, amit gondosan őrzünk és gyűjtünk minidig (mint a mellékelt képen). Ha elégedett vagy velünk, kérlek írd meg nekünk majd Te is, hogy tudjuk, jó irányba tartunk.

 

Elérhetőségeink:

Bakkhosz Borház
3271 Visonta, Árpád út 3.
E-mail: info@bakkhosz.hu
Tel./Fax: 0637/560-085
Mobil: 0630/749-3290